hrmeetup. © - The Podcast Factory Org (ASBL-VZW-NPO)

Viviane Kock & Dette Van Zeeland - Twee NWOW buddy’s over nieuwe manieren van samenwerken (NL)

Episode Summary

Viviane Kock & Dette Van Zeeland - Twee NWOW buddy’s over nieuwe manieren van samenwerken.

Episode Notes

Ook in tijden van Covid-19 gaan we op zoek naar inspirerende sprekers. We doen dit vanuit een remote studio en zo verkennen ook wij nieuwe manieren van samenwerken. 

In deze podcast hebben we niet 1 maar 2 sprekers. Aan de ene kant van de lijn hebben we Viviane Kock van Nest Your Desk die voornamelijk bedrijven begeleid in het implementeren en verankeren van telewerken. Ze is co-auteur van het dialoogboek: « Voorbij het Nieuwe Werken ». 

En het is mede dankzij dit project dat ze in contact is  gekomen met Dette Van Zeeland. Dette Van Zeeland , organisatie & teamcoach met een expertise in Sociocratie 3.0,  had een backstage functie als buddy. Dit houdt in dat ze Viviane ondersteunde in het schrijven in het Nederlands. Deze samenwerking, die toch over een aantal jaren ging, heeft hun dichterbij gebracht in hun visie over nieuwe vormen en manieren van samenwerken.

Daarbovenop hebben we ook een inkijk in het uitdagende parcours van Dette Van Zeeland, van kunstenaar naar het overnemen van een gallerij, van community management naar het opbouwen van expertise in Sociocratie 3.0. 

Deze podcast geeft jullie niet alleen een zicht op de samenwerking tussen deze twee mensen maar jullie komen ook te weten wat het buddy schap inhoudt en hoe dit combineerbaar. Luister snel … ;-)

Websites :